
- 100 gram pure chocola
- 50 gram melkchocolade
- 1.5 eetlepels suikerstroop (golden syrup)
- 65 gram boter
- 50 gram mini-marshmallows
- 100 gram biscuitjes
Verkruimel de biscuitjes (zorg dat je ongeveer van de helft van de biscuitjes kruimels maakt en van de andere helft wat grotere stukjes). Voeg de mini marshmallows toe aan de stukjes biscuitjes.
Breek de chocola in stukjes. Smelt de boter, samen met de chocolade en suikerstoop, in een steelpan op laag vuur.
Giet het chocolademengsel over het biscuitjesmengsel. Roer goed door elkaar. Let op! Hou een beetje (1/4 deel) van het chocolademengels over, om dit straks de bovenkant wordt. Schep het mengsel in een cakevorm (kleine ovenschaal kan ook) en verdeel gelijkmatig over de bodem. Giet nu de overige chocoladeboter over het mengsel en strijk de bovenkant enigszins glad. Zet de cake voor minstens 2 uur in de koelkast en snij in stukjes
ps. Als je grotere marshmallows gebruikt, snij of knip deze dan in stukjes. Gebruik ongeveer het formaat van mini-marshmallows (zo groot als het topje van je duim).
pss. Als je de cakevorm bedekt met bakpapier, krijg je de reep straks gemakkelijk uit vorm.
Inspiratie: http://yummyinmytummy.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten